Main >> Reumatologen >> Scriptieonderzoek

Profile
Om berichten te kunnen plaatsen moet u zich registeren of inloggen.

Scriptieonderzoek
Posted By: onderzoekster on 04-10-2012 9:15 pm
Posts: 1
  
Hallo lieve mensen,

Ik stuitte op dit forum en raakte erg geïnteresserd. Om in contact te komen met de gebruikers diende ik een account aan te maken, dus dat heb ik gedaan.
Ik ben namelijk bezig met mijn scriptieonderzoek naar zorgbaden/theapeutisch baden. Hierbij is het belangrijk dat ik de verwachtingen en wensen van therapeutisch zwem gebruikers onderzoek. Ik hoop dat ik hier gebruikers vind die ervaring hebben met therapeutisch zwemmen? Ook als het niet geholpen heeft of als u van plan bent de stap te zetten tot therapeutisch zwemmen kom ik graag met u in contact.

Uiteraard betreft dit een vrijblijvend verzoekje maar ik zou het leuk vinden iets van jullie (En evt. jullie benvindingen) te horen. Wie weet kunnen jullie wat betekenen in mijn interessant scriptieonderzoek...... interesse gekregen? Stuur dan een e-mail naar:

onderzoekster@hotmail.nl
(emailadres is natuurlijk speciaal hiervoor aangemaakt )


Alvast enorm bedankt

Groetjes een onderzoekstertje!Om berichten te kunnen plaatsen moet u zich registeren of inloggen.

 

Door het aanleren van een goede houding, door sporten en gericht oefenen kunt u zelf het ziekteproces vertragen

_______________

De latijnse naam voor de ziekte van bechterew is spondylitis ankylopetica. Dat betekent letterlijk: een ontstekingsproces van de wervelgewrichten met verstijving tot gevolg.

_______________

De ziekte van Bechterew is een ontstekingsproces van de gewrichten van het bekken en de wervelkolom. Deze ontsteking veroorzaakt pijn en stijfheid en kan gaandeweg leiden tot een complete verstijving van de wervelkolom.

_______________

De ziekte van Bechterew kan niet worden genezen, maar met een goede behandeling wel worden afgeremd. Naast medicijnen is oefentherapie het belangrijkst.

_______________

De ziekte van Bechterew is een reumatische aandoening waarbij de gewrichten van het bekken en de wervelkolom ontstoken raken.

_______________

Iemand met de ziekte van Bechterew heeft last van pijn en stijfheid onder in de rug.

_______________

  • descriptiondescription
  • descriptiondescription
  • descriptiondescription